Wat is retourpinnen

Retourpinnen is in feite een normale pintransactie  zoals we die kennen alleen dan omgekeerd. Als u als ondernemers een product retour krijgt dan kunt u er ook voor kiezen deze middels een retourpinnen te crediteren. De klant stop de betaalpas in de betaalautomaat en gaat akkoord met de terugboeking door het bedrag te accepteren dat op het scherm wordt getoond.

 

Voor de consument is het mogelijk een retourbetaling te accepteren ook al is deze oorspronkelijk met een andere pas afgerekend. Als klant ontvangt u automatisch de betaling de eerstvolgende werkdag weer retour op uw bankrekening. Echter, binnenkort heeft u met de komst van “Instant Payments” uw geld al binnen enkele seconden weer op de rekening.

retourpinnen video

Kies voor gemak

De voordelen van retourpinnen

Het grote voordeel van Retourpinnen is dat u geen grote hoeveelheden contant geld hoeft aan te houden als klanten iets komen retourneren. Dit is veilig en handig en past helemaal in de trend om zo min mogelijk geld in de zaak te hebben. Voor ondernemers is het hebben van minder contant geld in kas een groot voordeel. Het is veiliger voor uw werknemers en helpt fouten tijdens het afrekenproces voorkomen omdat transacties vaak digitaal middels een kassakoppeling verlopen.

 

Voor consumenten die grotere aankopen willen retourneren is het gebruik van Retourpinnen ook wenselijk. Ook hier is het veiligheidsaspect een van de belangrijkste redenen. Als u bijvoorbeeld een televisie van €1500 wilt retourneren dan is Retourpinnen de best mogelijke oplossing. Hiernaast heeft u met de komst van “instant payments” binnenkort uw betaling direct weer op uw betaalrekening.

Hulp of ondersteuning nodig ?

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan voor uw nieuwe betaalautomaat.
Heeft u vragen over modellen, aanbieders of accessoires ? Geen probleem, we staan u graag bij !