Welke Vx680 past bij mijn onderneming ?

verifone-vx680-kopen-huren

De Verifone Vx680 is beschikbaar in twee modellen. Een Gprs model en een Wifi model.
Omdat de betaalautomaat niet gelijktijdig kan werken op Wifi en GPRS is het belangrijk eerst uit te zoeken waar de PIN het meest gebruikt zal worden.

Verifone Vx680 GPRS

Als u vaak onderweg bent dan is de Vx680 GPRS de beste oplossing. U maakt namelijk gebruik van het telefoon netwerk om uw pinbetalingen door te sturen. Dit gebeurd net zoals bij een mobiele telefoon via een simkaart. U betaalautomaat maakt verbinding met uw payment provider om de betaling goed te keuren en de transactie af te ronden.

Zolang u een goede en stabiele verbinding heeft is het mogelijk om pinbetalingen te verwerken. U bent niet afhankelijk van een vaste locatie en u kunt op elke locatie in Nederland pin accepteren.

Of u nou op de Markt staat, een bezorger of Taxichauffeur bent of spullen bezorgd en klanten wilt laten betalen aan de deur. De Verifone Vx680 GPRS is in dit geval de beste keuze.

Verifone Vx680 WIFI

Als u winkel of bedrijfslocatie heeft en betalingen voornamelijk binnen een beperkte straal accepteert dan kan een Wifi terminal uitkomt bieden. Deze vorm van betalen is vooral handig voor Cafe en Restaurant eigenaren die wel mobiel willen blijven maar bijvoorbeeld niet bezorgen.

Als u gebruik maak van een Vx680 Wifi terminal, dan maakt uw pinautomaat verbinding met uw eigen bedrijfsnetwerk. Omdat de verbinding via WIFI verloopt is deze sneller dan het gebruik van een GPRS verbinding. Het is echter wel verstandig een goed accespoint te installeren. Hoe beter uw bereik is, des te beter en vlotter uw betalingen verlopen.

De Verifone Vx680 Wifi is uitermate handig als u bijvoorbeeld een cafe met terras heeft. Als u de accespoint op een centrale locatie in uw winkel plaatst dan kunt u zonder problemen al uw gasten bedienen. In of buiten uw bedrijfslocatie.

Een bijkomend voordeel is hiernaast dat u geen simkaart kosten heeft a €90 per jaar.

Vx680 Kopen

Bent u er niet helemaal uit en wilt u graag vrijblijvend advies ? Wij staan u graag bij.
Aangezien u niet tussentijds kunt wisselen van het type verbinding (wifi/gprs) is het belangrijk dat u deze keuze al maakt alvorens te bestellen.

Hiernaast kan het kiezen tussen een vx680 kopen of huren ook een overweging zijn.

Stuur ons een bericht voor advies op maat.