De voordelen van zekerheid

Pinverbinding met Keurmerk

Als u gebruik maakt van een pinverbinding met Keurmerk dan profiteert u als ondernemer van enkele voordelen. Aan een pinverbinding met keurmerk zijn namelijk enkele kwaliteitseisen verbonden. De telecomleverancier beheert o.a de aansluitdoos in uw winkel waardoor er gerichter gezocht kan worden naar de oorzaak van de storing.

 

Mocht u dus een storing aan uw netwerk hebben dan bent u altijd verzekerd van een snelle en  adequate oplossing. U kunt dus nooit van het kastje naar de muur worden gestuurd m.b.t netwerkproblemen.

 

Hiernaast hebben deze leveranciers vaker korte lijnen naar betaalautomaat leveranciers waardoor problemen sneller opgepakt kunnen worden. Hoe korter de storing immers duurt, hoe beter. Het niet kunnen aanbieden van PIN is tegenwoordig een reëel probleem en kan als snel lijden tot omzetverlies.

Verbindingsproblemen ?

Bezoek de website van uw leverancier om te zoeken naar actuele of recente storingen.

ccv actuele storingenkpn actuele storingen

tele2 actuele storingenalle actuele storingen

Verbindingskwaliteit & storingen

pin-storing-verbinding-kwaliteit-uptime-nederland

Pin storingen komen over het algemeen niet vaak voor. Uiteraard kan het voorkomen dat er een onderbreking is maar vaak is dit niet van lange duur.

 

Storingen zijn over het algemeen te verdelen in twee groepen:
1. Een landelijke storing treft alle betaalautomaten en ondernemers.
2. Een lokale pinstoring door defecte apparatuur of gepland onderhoud.

 

Zoals te zien in de grafiek is de meest stabiele verbinding een gecertificeerde vaste verbinding. De slechtst presterende verbinding is de PSTN verbinding (telefoonlijn) met een uptime van 99,45%. Ook is er duidelijk te zien dan de meeste verbindingen door de jaren heen steeds stabieler geworden zijn.

Hulp of ondersteuning nodig ?

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan voor uw nieuwe betaalautomaat.
Heeft u vragen over modellen, aanbieders of accessoires ? Geen probleem, we staan u graag bij !