verifone-vx680-pinautomaat
Mogelijk gemaakt door Verifone

Verkrijgbaar als GPRS en WIFI Model

De Verifone Vx680 WIFI is een aanrader als u voornamelijk in- en om een vaste locatie betalingen accepteert. Ideaal voor winkeleigenaren, cafe’s, restaurants of strandtenten. U maakt gebruik van uw eigen internetverbinding en heeft hierdoor een snellere verbinding dan GPRS zonder de simkaart kosten.
Met de Vx680 GPRS versie heeft u totale vrijheid om betalingen te accepteren op elke plek in Nederland. Ideaal voor bezorgers, taxichauffeurs, marktverkopers en voor het gebruik op beurzen of congressen.
Maestro / Creditcards / Loyalty

Accepteert alle betaalkaarten

De Vx680 accepteert alle veelvoorkomende betaalkaarten waaronder bankpassen, creditcards, spaarkaarten en giftcards. Afhankelijk van uw wensen kunnen deze betaalopties worden geactiveerd of gedeactiveerd.

Geef uw klanten de mogelijkheid punten te sparen of accepteer alleen pinpas betalingen en geen creditcards zoals American Express en Mastercard. De Vx680 is flexibel, uitbreidbaar en klaar voor de toekomst.

betaalmogelijkheden
verifone-betaalmogelijkheden
verifone-vx680-nfc-contactloos
Aandeel contactloos passeert 60%

Geschikt voor contactloos betalen

De Verifone Vx680 is voorzien van NFC technologie wat contactloos betalen mogelijk maakt. Contactloos betalen is niet alleen sneller maar hiernaast ook veiliger. Voor transacties tot €25,- is namelijk geen pincode vereist.

Momenteel word ruim 60% van alle betalingen al contactloos afgerekend. Dit zal naar verwachting nog verder toenemen aangezien vanaf 2019 elke betaalautomaat geschikt moet zijn voor contactloos betalen.

240 x 320 pixels

3.5" Full-Colour Touchscreen

De Vx680 is voorzien van een groot 3,5 Inch lcd beeldscherm waardoor transacties duidelijk en helder worden weergegeven. Ideaal voor het gebruik in Cafe’s en Restaurants waar ruimtes net iets donkerder kunnen zijn.

Hiernaast is de Verifone Vx680 voorzien van een verlicht toetsenbord.  Dit verkleint de kans op foutieve ingaven en helpt hiermee omzetverlies te voorkomen.

verifone-vx680-zijkant
verifone-vx680-printer-klep
Print tot 18 lijnen per seconde

Geïntegreerde bonprinter

De Verifone Vx680 is voorzien van een geïntegreerde thermische bonprinter waarmee u gemakkelijk transactiebonnen uitprint. Hiernaast is het gebruik van linten en inkt verleden tijd en bespaart dit aanzienlijk in de kosten.

Als u voornamelijk goederen verkoopt aan andere ondernemers dan weet u dat een transactiebon van groot belang is. Handig dus als u deze direct kunt overhandigen na elke betaling. Met een standaard bonrol van 14 meter kunt u ongeveer 130 pintransacties uitprinten.

Diverse accessoires beschikbaar

Hulpmiddelen en accessoires

De Vx680 is een van de meest gebruikte betaalautomaten wereldwijd. Voor dit model zijn er diverse accessoires en onderdelen beschikbaar die van pas kunnen komen tijdens uw werkzaamheden. Van dockingstations tot beschermhoesjes.

 

Bekijk het complete assortiment aan onderdelen in onze webshop. Mist u iets in ons assortiment of heeft u technische vragen over uw betaalautomaat ? Klik dan verder naar contact opnemen. We helpen u graag.

verifone-vx680-accessoires

Hulp of ondersteuning nodig ?

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan voor uw nieuwe betaalautomaat.
Heeft u vragen over modellen, aanbieders of accessoires ? Geen probleem, we staan u graag bij !