ccv_vx680_kopen_huren

Ruim 60 jaar ervaring

CCV, marktleider in betaalautomaten

CCV is een echt familiebedrijf met ruim 60 jaar ervaring in het aanbieden van betaaloplossingen. Van mobiele en vaste pinautomaten tot het verwerken van transacties en het leveren van service op locatie.

CCV werkt samen met haar partners aan een gezond betalingsklimaat. Met ruim 137.000 klanten weten zij precies wat er in de markt speelt en kunnen zij hier snel en adequaat op inspelen.

Met een eigen netwerk van monteurs bent u altijd verzekerd van snelle service in het geval van een storing.

verifone-betaalmogelijkheden
verifone-vx680-nfc-contactloos
Wat past bij mijn onderneming

Pinautomaat kopen of toch huren ?

De Verifone Vx680 is voorzien van NFC technologie wat contactloos betalen mogelijk maakt. Contactloos betalen is niet alleen sneller maar hiernaast ook veiliger. Voor transacties tot €25,- is namelijk geen pincode vereist.

Momenteel word ruim 60% van alle betalingen al contactloos afgerekend. Dit zal naar verwachting nog verder toenemen aangezien vanaf 2019 elke betaalautomaat geschikt moet zijn voor contactloos betalen.

Met een servicecontract ben je verzekerd van optimale ondersteuning bij storingen, gebruikersvragen en bestellingen. Daarom maakt meer dan 90% van CCV klanten gebruik van een servicecontract.   Met een CCV servicecontract betaal je geen voorrijkosten, parkeergelden en uurloon en ben jij altijd voorzien van de nieuwste software; door software updates en onderhoud op afstand. Je wordt snel en gratis geholpen door CCV’s professionele helpdeskmedewerkers en jij hebt gratis beschikking over een landelijk netwerk van gekwalificeerde monteurs.
Kies je ervoor om geen servicecontract af te sluiten dan gelden de volgende tarieven:
  • € 30,00 per telefoongesprek op de volgende dagen en tijden:
    • maandag tot en met vrijdag tussen 07.00 en 22.00 uur
    • zaterdag tussen 08.00 en 18.00 uur
    • zondag tussen 09.00 en 17.30 uur
    • Buiten deze tijden betaalt u € 40,00 per gesprek.
verifone-vx680-zijkant

Hulp of ondersteuning nodig ?

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan voor uw nieuwe betaalautomaat.
Heeft u vragen over modellen, aanbieders of accessoires ? Geen probleem, we staan u graag bij !