Pinnen op de Markt, Ja Graag !

pinnen-op-de-markt

Er is een duidelijke groei te zien in het aantal pinbetalingen in Nederland. In het verleden betaalden we voornamelijk de grotere bedrag met de pinpas, terwijl we dit tegenwoordig ook voor kleinere bedragen vanaf €1 doen. De markt is een plek waar dit goed merkbaar is. Enkele tijden geleden betaalden we voornamelijk in Retail winkels , supermarkten en tankstation maar tegenwoordig doen we dit ook net zo makkelijk bij bezorgers aan huis, in de Taxi of op de Markt.

Meer dan 55% van alle marktkraam houders maken al gebruik van een mobiele pinautomaat. Met extra voorlichting probeert de brancheorganisatie CVAH (Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel) dit nu langzamerhand te vergroten naar 100%. Het bied extra gemak en service aan de klant, en zorgt hiernaast voor een veiligere werkomgeving voor de marktkooplieden. Marktverkopers kunnen op deze manier veiliger zaken doen en verkleinen de kans op diefstal of berovingen aanzienlijk.

Hiernaast zijn alle betaalautomaten vanaf April 2019 standaard voorzien van de mogelijkheid om contactloos te betalen. In het verleden moest er nog een pincode ingetoetst worden voor bedragen onder de €25 wat nog weleens voor vertraging kon zorgen. Met de komst van contactloos betalen is de verwerkingstijd nu aanzienlijk verkleind.

Voor marktverkopers is de de Verifone Vx680 Gprs de meest logische keuze. U maakt simpelweg verbinding via een sim kaart waardoor u op elke locatie pinbetalingen kunt accepteren. U bent niet afhankelijk van een Wifi verbinding en kunt hierdoor op elke locatie in Nederland uw klanten laten pinnen.